Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) si užívá života slaměné vdovy a naplno se věnuje své dceři Claudince. Kateřiny přítel Kamil Bartošek alias Kazma odletěl do dva týdny do Ameriky a Katka vyrazila na pět dní se svojí dcerou do termálních lázní v Maďarsku.

"Jsem v lázeňském městečku Sárvár už poněkolikáté a s Claudinkou to tu milujeme. Je s námi ještě sestra mojí maminky, takže když některá z nás chce trošku vypnout třeba na masáži, o Claudinku je postaráno. Dcera tu má super vyžití a strašně rády se sem vracíme," řekla Super.cz Kateřina.

Moderátorka tak výletem oslavila svátek dcery, který měla Claudinka v neděli. V bazénu pak Kateřina předvedla tělo, na kterém dřela skoro tři roky. "Nemám nic zadarmo. Takže ty slečny, co by chtěly závidět postavu od boha, mají smůlu. Je to totálně vydřené," řekla Super.cz Kristelová.

"Několikrát týdně jsem ve fitness centru, chodím na procedury na celulitidu, občas běhám, držím krabičkovou dietu. Dostat se k tělu, které jsem neměla ani před otěhotněním byla dlouhá cesta, ale stála za to. Teď se ještě chystám na plastiku prsou, která dostala porodem zabrat a pak už budu úplně spokojená," uzavřela Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám