Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Katka a Jindra je mladá dvojice, která chce rozdávat radost, štěstí a lásku svým bližním. Nejnověji se o to pokouší v písni Karla Svobody (†68) a Karla Šípa (78) Náš song, kterou autoři připravili pro Karla Gotta (†80) a Marcelu Holanovou (72). Jenže Katčin hlas má menší sílu než ten Marcelin a u sympatického Jindřicha se naplno projevuje vada řeči a mínusový potenciál osobnostního charisma. Podívejte se na totálně zprzněnou píseň nebesky sluníčkové dvojice!

O tom, že duo Katka a Jindra je skutečně svérázné a nebojí se vášnivých experimentů, se naši čtenáři již mohli přesvědčit. Humorná byla i jejich hra na Ivetu Bartošovou a Petra Sepéšiho či přezpívání hitu Karla Zicha Mosty. Sama Katka nám také poskytla velmi speciální rozhovor a na narozeninách Davida Novotného zazpívala známé písně takovým způsobem, až se divíme, že ji ještě pražská zoo neangažovala do terária plazů coby profesionální uspávačku.

Dosavadní pokusy miloučké dvojky o zpěv ale hravě překonává jejich interpretace Našeho songu. Je vidět, že měli šikovného kameramana, který si vypůjčil kvůli efektním záběrům i kamerový jeřáb, navíc nám Káťa ukázala svá stehýnka, tím ale veškerá chvála končí.

Protože ale v českém šoubyznysu občas uspějí i hodně velcí exoti, dá se čekat, že i o Katce a Jindrovi ještě hodněkrát uslyšíme!

Reklama

Další články

Načítám