Hlavní obsah
Článek

Taková plejáda umělých hrudníků jako na otevíračce zábavního komplexu Sapphire Pool and Day Club v Las Vegas se jen tak nevidí. Díky slunečnému počasí se hosté stylově oblékali mnohdy jen do plavek a bikin, a jelikož komplex je popisován jako ‚zábava pro dospělé‘, nachází se zde kromě bazénů také několik barů a nočních podniků. Na zahajování sezóny tak rozhodně nemohly chybět ani sexbomby Pamela Anderson (56), Coco Austin (45) nebo Crystal Harris (26).

Všechny tyto smyslné blondýnky se zvětšenými ňadry jsou totiž dobře známé ze stránek pánských časopisů a zahanbit se nenechaly ani tentokrát. Zatímco Pamela se oblékla poněkud cudně a z opásaných minišatů jí koukalo pouze ramínko od podprsenky, její kolegyně toho ze svého dekoltu ukázaly mnohem víc.

Manželka rappera Ice-T Coco měla tak hluboký výstřih, až hrozila menší nehoda a Playmate Crystal Harris, která se po jednom neúspěšném pokusu přeci jen napodruhé provdala za zakladatele Playboye Hugha Hefnera, dorazila rovnou v bikinách, přes které měla oblečené odvážné háčkované šaty. Podobně oku lahodící podívané pro pány bylo ale na akci mnohem víc…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám