Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chytré telefony, iPhony či tablety se stávají součástí našeho každodenního života. Používáme je na práci, ale mnohem častěji k relaxaci a zábavě. Letošní rok se hranice našich miláčků zase posunuly. Alza.cz pro vás vybrala ty nejlepší vychytávky a gadgety, které jsou letošními vánočními hity a které rozšíří vaše mobilní telefony o novou dimenzi. Chcete vyhubit vetřelce pod vaším gaučem? Chytat ryby uprostřed kuchyně? Čtěte dál!

Zachraňte svět!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vetřelci se řítí ze všech stran! Přilétají ve svých vesmírných lodích. Zhmotňují se pod vaší postelí. Jsou prostě všude. Nabijte svůj AppBlaster 2.0 a vrhněte se do boje s nezvanými hosty! Váš chytrý telefon či iPhone se během chvilky promění v unikátní vychytávku, která vetřelce ukáže na vašem mobilním telefonu. A věřte, že jsou všude, kam se pohnete. Budoucnost moderních her nikdy nebyla lepší.

Chytání ryb? Kdekoliv a kdykoliv!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Venku je zima, prší a nic jiného než špatné počasí vás nečeká. Potřeba jít na ryby je i přesto silnější, není-li pravda?! Takové výlety často končí jenom nachlazením. Je tu ale řešení. Pravý dárek pro milovníky ryb a rybaření. AppFishing během chvilky promění váš iPhone nebo chytrý telefon v plnohodnotný rybářský prut. Vy se tak může oddávat svému milovanému koníčku kdykoli a kdekoli. Takže nahodit, sledovat policajta a jenom čekat na správný moment, kdy ryba zabere. To všechno na svém telefonu.

Na párty i pro rodinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi kvízy? A chcete si vytvořit svou vlastní kvíz-show? Stačí k tomu jenom iPad, iPhone nebo iTouch. Hodiny zábavy jsou zaručeny. Tisíce otázek prověří vaše znalosti ze všech oborů. Pohodlně se usaďte do křesel a ukažte své rodině či kamarádům, kdo je opravdový mistr otázek. Aplikaci je navíc možné aktualizovat, tím budete mít přístup k stále novým a novým otázkám.

Rozšířená realita

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přes chytré telefony a iPhony se v dnešní době dá dělat naprosto všechno. Od každodenní organizace úkolů přes bankovní účty. Stávají se pevnou součástí našich životů. Ve světě her a zábavy to platí dvojnásob. Mobilní telefony pomáhají rozšiřovat naši realitu. Nová doba zábavy nastává. Vyzkoušejte budoucnost her, zábavy a relaxace.

Další články

Načítám