Hlavní obsah
Článek

To je ale gól! Jak Super.cz již informoval, na světlo boží se dostala čerstvá nahá fotka umělkyně Ivety Bartošové (†48), na níž si vyhrnuje tričko a ukazuje prý pomlácená ňadra. Podle svědků nejde zrovna o nelichotivý snímek a tak není divu, že když se její majitel snažil inkriminovaný snímek prodat, ozvala se řada zájemců. Dokonce ji nabídli i samotné zpěvačce. Teď o ni má ale úplně největší zájem Ivetin bývalý přítel Zdeněk Macura (49), který se od Ivety dlouhodobě snaží dostat Josefa Rychtáře (65), protože si myslí, že Bartošovou drží násilím v zajetí a tluče ji!

Fotka měla vzniknout zhruba před měsícem, tedy v době, kdy pěnice podala na Rychtáře trestní oznámení kvůli tomu, že ji prý bije. Dokonce ho také policejně vykázala z domu. Zavolala tehdy údajně svému kamarádovi, aby k ní okamžitě přijel a vyfotil jí hrudník, na němž měla mít podlitiny.

A právě ty teď nejvíc zajímají Zdeňka Macuru, který si myslí, že Bartošová sem tam dostane od svého manažera nakládačku. „Usilovně zjišťuje, kdo může mít snímek v držení. Nechce ho vykoupit, ale přesvědčit se o tom, že měl pravdu, když tvrdil, že Josef Ivetu fyzicky napadá,“ dozvěděli jsme se od kamaráda Macury. Majitel snímku podle našich informací ale nakonec ustoupil z prodeje s tím, že si nechce kazit karmu, a tak má Zdeněk prachbídnou šanci k snímku se dostat.

Sám Macura to nechtěl komentovat, zareagoval ale na nejčerstvější informaci deníku Aha!, podle nějž již měl být obviněn za rvačku s Rychtářem a hrozí mu dva roky vězení za výtržnictví.

„Momentálně o ničem takovém nevím. Vždyť jsem nebyl ani na výslechu. Je možné, že jsem dostal něco poštou, ale doposud nemám žádnou oficiální zprávu,“ uvedl k tomu Macura, který byl na sebe po incidentu hrdý.

Reklama

Další články

Načítám