Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včerejšek se stal pro členy kapely Olympic jedním z nejsmutnějších dní v životě. Přišli o kamaráda a nepostradatelného kolegu Milana Peroutku. Bubeník zemřel náhle a nečekaně nejspíš po pádu na schodech u svého domu. Stalo se tak po pátečním koncertě v Karlových Varech. Frontman kapely Petr Janda (81) po dotazu deníku Aha!, jestli tragická událost znamená konec Olympiku, zdrceně přiznal: Nevím, co s námi bude dál! Na tohle jsem ani vteřinu nepomyslel.“

Jak k nečekanému úmrtí Peroutky došlo se stále prošetřuje, definitivní odpověď nejspíš prozradí až pitva, cizí zavinění ale lékař vyloučil hned od počátku.

Před koncertem bubeníkovi prý nebylo dobře, ale poté, co se prošel, se zdálo být vše v pořádku. Peroutku po příjezdu do Prahy ostatní členové kapely vysadili před domem ve Vršovicích. Dovnitř už ale nedošel. Ráno jej bez známek života našla jeho tchyně.

Kamarády z kapely by ani v nejhorší noční můře nenapadlo, že jej vidí naposledy. Nyní ruší všechna nejbližší vystoupení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám