Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda dobrodružné série Piráti z Karibiku Keira Knightley (27) je pyšná na své drobné poprsí a jasně se staví proti konání většiny filmových tvůrců. Ti jí totiž na propagačních plakátech obvykle zvětšují objem hrudníku ve Photoshopu. Samotná Keira přitom již dříve tvrdila, že její prsa nejsou tak malá a s oblibou je odhaluje v róbách s hlubokými výstřihy. Ještě dál nyní zašla při focení pro časopis Allure, kdy se částečně zahalila jen krátkým pončem. O jakékoli retuši v oblasti poprsí ale nechtěla ani slyšet!

Allure na obálku svého prosincového čísla klofl opravdu prvotřídní hvězdu. Keira Knightley se navíc v otevřeném rozhovoru přiznala, jak jí vadí, že z ní filmaři stále chtějí mít prsatou sexbombu.

„Oni vždycky upravují moje prsa. Byla jsem vážně naštvaná, když mi je jednou udělali opravdu, ale opravdu povadlá. Na plakátě k filmu Král Artuš mi přidělali fakt divně svěšená prsa. Na tom plakátě je ale i můj obličej. Takže když už mi je chtěli udělat, měla to být prsa pěkná,“ rozčilovala se jedna z nejlépe placených hollywoodských hereček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám