Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Otřesný důsledek zpackané práce plastického chirurga zničil život dnes padesátileté Američance Debbie. Ta si před patnácti lety chtěla nechat zvětšit ňadra i proto, že se živila jako pornoherečka a v průmyslu hodlala ještě chvíli posečkat. Místo nového krásného hrudníku jí ale zbyly jen oči pro pláč. Do operovaného ňadra dostala infekci a chirurg situaci vyřešil vyjmutím implantátu. V levém prsu jej ale ponechal a poté zmizel neznámo kam.

Debbie tak zůstala oblast hrudníku extrémně nesymetrická a ona se od té doby za své tělo stydí a podle svých slov při pohledu do zrcadla vidí příšeru. Po celou dobu se navíc zdráhala vycházet ven. Naději na změnu téměř ztratila, jelikož několik lékařů ji s prosbou o úpravu odmítlo nebo si na ni netroufli.

Reportáž o nešťastné Američance odvysílala televize TLC, která rovněž Debbie pomohla najít lékaře, jenž se bude snažit její ňadra upravit tak, aby vypadala opět normálně. Britského chirurga Vika Vijhu vnímá žena jako svou poslední šanci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám