Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývala jednou z nejznámějších modelek 90. let a její fotografie zdobily více než 250 obálek módních i pánských časopisů. Americká kráska Caprice Bourett, známá pouze pod svým křestním jménem, se dnes věnuje obchodu a své vlastní značce plavek a spodního prádla. V současnosti také čeká své první dítě, tatínkem se stane její partner Ty Comfort.

Jak už to tak u modelek bývá, do posledních týdnů před porodem by na nich téměř nikdo nepoznal, že jsou v požehnaném stavu. Výjimkou není ani Caprice, která má v pátém měsíci bříško menší než většina netěhotných žen. Jak jí to jako nastávající mamince sluší v bikinách i po čtyřicítce, to dokázala během krátké dovolené na Floridě.

Caprice se objevovala v plavkovém vydání Sports Illustrated, proslula rovněž jako modelka podprsenek Wonderbra a několikrát vyhrála v pánských časopisech žebříčky o nejvíce sexy ženu světa.

Před třemi lety se nechala slyšet, že by ráda měla pět dětí, ale ví, že to již není reálné. Stále ale toužila alespoň po dvou.

Reklama

Další články

Načítám