Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Někdo si to umí zařídit! Zatímco v některých českých domácnostech se pánové tvorstva po návratu z restauračních podniků dočkají intimnosti s válečkem na těsto, protekční fracek Pavel Novotný (43) si před svou nedávnou svatbou se svou nastávající domluvil hodně benevolentní předmanželskou smlouvu, která podobné chování vůči němu zapovídá. Podle ní může prakticky všechen čas věnovat svým aktivitám a nemusí brát na rodinu ohled!

„Navrhovatel prohlašuje, že bude na manželku hodný a nebude ji mlátit a podvádět. Na oplátku trvá na striktním respektování svého celoživotního kodexu, který zní: Poker a Slavia jsou víc než rodina!“ stojí v prvním bodě smlouvy, která pokračuje i dalšími pikantnostmi. Skoro celý týden má Novotný právo chodit na pokerové turnaje, na pravidelné i ty mimořádné, a přestože se zavazuje plnit třikrát týdně manželské povinnosti, po účasti na turnaji mu nesmí být jejich neplnění vyčítáno.

„Přednost před dcerou a manželkou má kdykoliv i golf, futsal a karty s kamarády v restauraci,“ upozorňuje syn baviče Petra Novotného na Pokerživě. Jeho žena snad musí být svatá!

Reklama

Další články

Načítám