Hlavní obsah
Článek

Návrhářka Victoria Beckham (50) se dlouho zdráhala vrátit z Los Angeles do Londýna. Na život ve slunné Kalifornii si rychle zvykla a dařilo se tam také jejímu byznysu. Jenže manželovy pracovní povinnosti je přetáhly zpět do deštivého Londýna. Multikulturnímu městu na Temži Los Angeles nemůže konkurovat. A tak se rodina vrací do britské metropole natrvalo.

Zpočátku považovali přechod do Londýna za dočasný, teď už se rozhodli zůstat v sídelním místě královny Alžběty II. natrvalo. Zatím si tam dům pronajímali, teď hodlají investovat do nemovitosti, která by se stala jejich hlavním domovem.

„Velmi jim vyhovoval pronájem, když Victoria tráví většinu týdne v Londýně s dětmi, zatímco David (48) žije v luxusním bytě v Paříži. Ale teď mají pocit, že se v Evropě znova usadili, a Victoria rozšířila své módní podnikání v Londýně, takže je jasné, že musejí vyřešit bydlení,“ píše britský The Sun.

A přestože tvrdili, že dům v Los Angeles neprodají, údajně už kontaktovali realitní makléře, aby začali shánět klienta, jenž bude ochoten zaplatit tučnou sumu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám