Hlavní obsah
Článek

Představitelka Pyšné princezny Alena Vránová (80) se skutečně dočkala obrovského „vděku“! Její dcera Markéta se rozhodla matce ublížit a do médií se svěřila, že se na ni její slavná matka vykašlala, když ležela v nemocnici v kómatu. Na Markétu Rážovou (55) ale její dcera a vnučka Vránové prozradila, že lže, ve skutečnosti je těžká alkoholička, vypila si mozek a totálně se zničila. Nyní navíc vyšlo najevo, že nemocná herečka chce své beznadějné dceři pomoci a darovat jí játra. To však žena odmítá a chce se raději upít k smrti.

Markéta, která byla plodem lásky mezi hlavními představiteli Pyšné princezny Alenou Vránovou a Vladimírem Rážem (†77), je doktorkou filozofie a dříve vlastnila cestovní agenturu. Před rokem ale prodělala sérii mrtviček a navíc infarkt. Lékaři jí nedávali šanci na přežití. Poté se její stav přeci jen trochu stabilizoval a byla převezena do Léčebny dlouhodobě nemocných. Matce veřejně vyčetla, že ji tam navštívila jen dvakrát v doprovodu své vnučky, a žádala ji, aby nezapomínala na to, že je stále ještě jejím dítětem.

Na to její dcera Tereza (33) začala babičku bránit. Podle ní je maminka alkoholička a snaží se obě příbuzné citově vydírat, aby měla na pití. Nyní ke své zpovědi přidala další zdrcující informace. Podle ní právě Vránová zařídila dceři všechny doktory. „Nabídla jí svoje játra. Nevím, proč je k ní matka tak krutá,“ tvrdí vnučka s tím, že babička je přitom nemocná a chování její dcery ji může přivést do hrobu.

Když vyšla najevo její lež o nezájmu Vránové a o tom, že chce dceři zachránit život, reagovala Rážová nepřiměřeně. „Nic od matky nechci. Pít nepřestanu. Tak chcípnu. Čím dřív zhebnu, tím líp. Alkoholu se nevzdám,“ sdělila Blesku patrně beznadějně nemocná Markéta. Její blízcí tak asi dál budou moci jen bolestivě přihlížet tomu, jak se pomalu upíjí k smrti.

Reklama

Další články

Načítám