Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Monika Marešová (49) má asi opravdu smůlu na chlapy. Buď se jako muži vůbec nechovají, nebo si na ni nenajdou čas. Manželce Leoše Mareše (47) a televizní moderátorce právě z toho druhého důvodu nevyšel poslední vztah s Jaroslavem Peškem. Trval tak čtyři měsíce. „Neměli jsme na sebe vůbec čas,“ potvrdila Super.cz rozchod Monika.

„Když jsme se poznali, Jarda se tenisu na takové úrovni jako teď nevěnoval. Poslední dobou ho ale začal hrát aktivněji, jezdí po soutěžích, i zahraničních, byl třeba čtrnáct dní v Turecku. Říkala jsem mu, ať neblbne a věnuje se tomu, že se nebudeme vzájemně brzdit. I já měla moc práce: televizi, děti, jejich kroužky, zkrátka jsme se časově vůbec nesešli, tak jsme pochopili, že v tom vztahu nemá smysl pokračovat,“ vysvětlila nám Marešová, proč už je měsíc zase sama.

Na rozdíl od předchozích vztahů tenhle Monice přinášel hodně, tedy až na nedostatek možností, kdy se partneři mohli vidět. „Fungovali jsme ve všech směrech. Na konci jsme se domluvili jako dospělí lidé. Pořád jsme spolu absolutně zadobře a vídáme se, protože se dál máme rádi. Ve čtvrtek byl u mě na vínu, chodíme spolu na večeře, do kina a tak. Není to úplně stejné, jako když jsme spolu chodili, ale protože máme k sobě stále blízko, často se vidíme,“ vysvětluje i po dvou dětech stále velmi půvabná Monika, která odmítla spekulovat o tom, zda by se s Jardou mohla časem dát opět dohromady.

„Nevím, jestli je to definitivní. Nerada říkám rezolutní ne,“ dodala opět volná matka dvou synů, sedmiletého Jakuba a tříletého Matýska.

Reklama

Další články

Načítám