Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Karel Gott (†80) a jeho krásná manželka Ivana se nedávno nečekaně proměnili v legendární filmové postavy - Vinnetoua a Ribannu. Společně takto zapózovali pro charitativní kalendář a byli takřka k nerozeznání od originálních filmových postav.

V oblečku malých indiánek se však moc chtěly ukázat také jejich roztomilé dcery Charlottka s Nellinkou. A přání jim bylo splněno. Velké fanynky slavného Vinnetoua se rázem změnily v opálené divošky s havraními vlasy. Jak se Karel Gott nechal slyšet v pořadu VIP zprávy, holčičky si přály indiánské převleky odnést domů. To ale nešlo, protože byly velmi draze zapůjčeny.

„Pokud nám je půjčí, můžeme si zahrát na indiány u nás doma,“ smál se zpěvák, který by ale nejspíš nedopadl nejlépe. Malé Charlottce se totiž nejvíc líbí závěrečný díl Vinnetoua Poslední výstřel, ve kterém to slavný náčelník nakonec pořádně schytá. Děti zkrátka milují drastické konce.

Malé Nšo-či se v charitativním kalendáři Proměny 2013 nakonec neobjeví. Jejich společné fotka s náčelníkem Apačů Karlem Gottem a jeho krásnou Ribannou poputuje pouze do rodinného alba a v kalendáří se objeví jen jejich rodiče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám