Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Romana Pavelková opět ukázala, že je skutečná profesionálka. Ze snímků, které nafotila pro novou reklamní kampaň, by nikdo nepoznal, jak kráska při pózování v prádle trpěla, a dokonce kvůli nim skončila v horečkách.

Romana byla oslovena, aby jen v prádélku nafotila kampaň pro firmu, která polepuje auta fólií. Když Romana kývla, netušila, že před fotografem Filipem Matušinským bude pózovat v Písku v nevytápěné průmyslové hale, kde bylo asi osm stupňů.

"Před časem jsem si nechávala měnit barvu auta, a protože jsem byla se službou spokojena, firma mě oslovila, zda bych pro ně, jako jejich spokojená klientka, nenafotila reklamní kampaň. Na podmínkách jsme se nakonec dohodli a padl i přesný termín focení. Bohužel počasí nám vůbec nepřálo, ale vše už bylo domluveno a nešlo couvnout," vyprávěla Romana.

"Takže jsme asi 3 hodiny mrzli v hale, kde byl pekelný průvan a já jsem se, celá modrá zimou, musela tvářit sexy. Opravdu to byla zkouška vůle. Ale i přes týdenní pobyt v posteli, který z téhle akce vzešel, jsem s fotkami moc spokojená a sama bych na nich své aktuální pocity nepoznala," míní Romana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám