Hlavní obsah
Článek

Českou republiku a Slovensko zasáhla vlna nostalgie. Obyvatelé obou zemí vzpomínají na doby společného státu a chtějí je vrátit zpět. Za vše může Retro Kola – kouzelná limonáda, vyvolávající ty nejkrásnější vzpomínky!

Retro Kola

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Móda nařasených sukní, obliba rokenrolových kurzů a obrovská popularita původního českého retro seriálu. To vše dokládá touhu Čechů a Slováků po návratu do minulosti. Naše přání se konečně splnilo. Speciálně pro československý trh vznikla Retro Kola, kterou vytvořila značka výrobníků sodovky SodaStream. Limonáda s tajnou recepturou, obsahující unikátní sladkou příchuť nostalgie. Zavzpomínejte na bezstarostné období školních prázdnin, prvních lásek a letního mámení. Vzduchem léta vůně léta a díky Retro Kole se můžete vrátit přesně do toho léta, které pro vás bylo nejkrásnější. Stačí jeden doušek a jste tam!

Výborný společník

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Retro Kola je výborný společník také pro vaši domácí retro party. Pozvěte přátelé, určete dress code a uspořádejte třeba puntíkovanou party! Puntíky jsou letos v módě, stejně jako veškeré doplňky, připomínající předrevoluční etapu. Pamatujete ještě na tzv. „duritky“? Osvěžte si paměť na stránkách retrokola.eu. Stylové sklenky budou ideální pro podávání Retro Koly. Jak si vlastně Retro Kolu připravíte? Díky domácímu sodovkovači SodaStream si nastavíte intenzitu bublinek dle vlastní chuti a pak už jen dolijete Retro Kola sirup. Z jednoho balení si takto můžete připravit minimálně 12 litrů této lahodné limonády, a to už vypadá na pořádnou party! Retro Kola je nový sirup, který vás během zlomku vteřiny vezme na bezstarostnou jízdu vašeho mládí, ať už jste jakkoliv staří. Nezapomeňte také na dobovou diskotéku.

SodaStream

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patří do vašich nejkrásnějších vzpomínek i plastové láhve? Těžko! Nádoby z plastu pro nás byly cizí ještě před několika málo lety a za pár dalších let tomu nebude jinak. Výrobníky domácích limonád SodaStream využívají plnitelnou bombičku CO2 a nepotřebují ke svému provozu již nic víc, než čerstvou vodu z kohoutku. Vedle toho, že nespotřebovávají žádnou energii, šetří vaše záda, peněženku a přírodu. Používáním jediného přístroje SodaStream ochráníte přírodu v průběhu tří let přibližně před 2.000 prázdnými PET lahvemi nebo plechovkami. Více informací o systému výrobníků SodaStream a kompletní přehled sirupů najdete na www.sodastream.cz. A můžete i soutěžit!

Další články

Načítám