Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hotovým trápením se pro Zoe Saldanu (34) staly netradičně střižené šaty při premiéře snímku Star Trek: Do temnoty 3D. Americká herečka přiletěla ve čtvrtek společně se svými kolegy z natáčení do Londýna, aby zde představili nový kousek z dílny režiséra J. J. Abramse. A její černobílá róba všechny zaměstnala...

Saldana spolu s Chrisem Pinem, Alice Eve, Zachary Quintem a Benedictem Cumberbatchem zavítali do tamního multiplexu Empire Cinemas, když ji hedvábný model od značky Vionnet s holými zády a cípatou sukní začal zlobit. Typicky londýnské počasí způsobilo, že jí vítr lehkou sukni chtěl stále zvedat. Když už Zoe vypadala bezradně, přiběhli na pomoc i zmiňovaní kolegové. Hereččiny šaty se tak staly hlavní atrakcí celé premiéry.

Na Saldanu se kromě nového Star Treku můžete těšit i v letech 2015 a 2016 ve dvou připravovaných pokračováních kasovního trháku Avatar. Režie a scénáře se opět ujme James Cameron.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám