Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotbalista Tomáš Řepka (50) je sice do modelky Vlaďky Erbové (42) i po letech vztahu zamilovaný až po uši, ale stále si nechává zadní vrátka a myslí i na možnost, že by manželství mohlo krachnout. Po neblahé zkušenosti s rozvodem a po majetkovém vyrovnání s exmanželkou Renátou už nechce jít do svatby, aniž by Vlaďka podepsala předmanželskou smlouvu. Ta se ale dušuje, že u ní Tomášovi nic nehrozí.

Před pár dny se Erbová, jež je s fotbalistou známým svou útočnou povahou už skoro rok zasnoubená, předvedla na přehlídce ve svatebních šatech, a přestože byla okouzlující, Řepku ani to neobměkčilo. Má ještě v živé paměti tahanice s exmanželkou nejen o majetek, ale i o děti. Proto se podle deníku Blesk Řepka údajně jasně vyslovil, že bez předmanželské smlouvy svatba nebude.

Erbová k tomu uvedla: „Chápu Tomáše, že má strach, ale mě se opravdu bát nemusí. Vždyť už přece žádné milióny nevydělává.

Podle modelky ale smlouva není ničím, co by mělo jejich veselku ohrozit. Už před první svatbou s hokejistou Zdeňkem Bahenským ji podepisovala a jelikož na svazku s Řepkou nehodlá zbohatnout, nemá s tím problém ani tentokrát. Erbová dokonce přiznala, že své ‚ano‘ by si měli říct již brzy...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám