Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

S hromadou klasických novinek přichází na podzim i nová kolekce spodního prádla pro dámy s bujnějším poprsím. A je na co se koukat. Designéři se doslova předhánějí a nabízejí skutečné skvosty!

Extra podzimní kolekce pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velká prsa potřebují velkou podporu. Ale to neznamená, že XXL podprsenky musí vypadat jak lambády pro osmdesátnice. I kousky pro boubelky a další ženy, které se mohou pochlubit plným dekoltem, mohou vypadat krásně. A několik takových krásných podprsenek jsme vybrali, tak se pojďte podívat. A pozor – všechny tyto prima kousky koupíte od pondělí do neděle s 20% slevou.

Maximální podpora a pohodlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velká prsa si zaslouží extra péči. Potřebují dostatečnou podporu, aby neztrácela tvar a jejich majitelku nebolela záda. A přesně takové pohodlí nabízí polovyztužená podprsenka Georginia. Prsa udrží na svém místě pomocí kostic (včetně těch bočních), silných ramínek, která se nezařezávají, a obvodem z elastické látky. Seženete ji ve velikostech až 95E. A učaruje vám i svým luxusním vzhledem.

Módní fialová

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

podprsenky v téhle barvě nic nezkazíte. Naopak se stanete královnou elegance – zvláště konkrétně v krajkové podprsence Paris. Krásný střih, luxusní krajka a další důmyslné zdobení nadchnou vás i celé vaše okolí. Hodí se pro drobné ženy s velikostí až 70D i pro majestátnější dámy s hrudníkem 95D. A všechny budete v tomhle super kousku krásné.

Krajková originalita

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Skutečně originální kousky v limitovaných sériích představují návrháři i tento podzim. I tady tedy platí, že kdo dřív přijde… Naštěstí je v zásobě ještě široká škála velikostí – až do 90F. Tuto originální podprsenku Vivien si tam mohou dovolit jak dámy s většími ňadry, tak i drobné slečny – vyrábí se totiž také ve variantě push-up. Tak směle do nakupování, než vám ji někdo vykoupí!

Luxus a pohodlí v jednom

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Návrháři naštěstí nezapomínají ani na ženy, které dávají přednost střídmé klasice. I pro ně totiž navrhli řadu luxusních kousků, které si na první pohled zamilujete. Mezi ně patří bez diskuzí také podprsenka Prius – krásná černá krajka vytváří v kombinaci s tělovou barvou decentní, a přece luxusní vzhled. Kromě toho nabízí díky bavlněnému podložení pohodlí i při celodenním nošení. Jednou ji obléknete a už ji nebude chtít sundat.

Klasika vhodná i na plesy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V módě zůstávají tento podzim i některé starší nadčasové kousky. Nestárnoucí klasikou, kterou si musí oblíbit snad každá žena, je podprsenka typu bardotka. Díky bočním kosticím a silikonovému pásku udrží bez ramínek i prsa velikosti 70H či 100C a díky luxusnímu vzhledu si ji můžete obléct také pod plesové šaty. Je zkrátka dokonalá. Buďte taková i vy.

Další články

Načítám