Hlavní obsah
Článek

Slovenská herečka s maďarskými kořeny Vica Kerekes (32) se nikdy nestyděla za své nádherné tělo. Nenechala ho však skryté jen pro intimní chvilky se svým vyvoleným, ale i pro diváky, kteří tuto temperamentní krásku mohli v celé své kráse obdivovat v komedii Nestyda.

Kerekes odhalila svá nádherná ňadra při milostných pletkách s hercem Jiřím Macháčkem. Ten jí v jedné milostné scéně slízával z ňader šlehačku. Žhavé vnady této uhrančivé herečky obdivujte v naší fotogalerii.

Vica Kerekes se samozřejmě nesvlékala naposledy. Své nádherné, nahé tělo vystavila na odiv nejen před filmovými kamerami, ale také v odvážném kalendáři Stock 2013. Tam se prý ale styděla mnohem více, protože pózování v rouše Evině pro ni není tak jednoduché jako natáčení milostných scén.

„Ve filmu je to jiné. Tam je nahota mým kostýmem a přijde mi přirozená. Během natáčení filmu jsem nahá jen nějaký okamžik, ale během focení musím být nahá dlouhou dobu, někdy celý den. To se vůbec nedá porovnat,“ svěřila se v jednom z rozhovorů pro Super.cz. Uvidíme, v jakém dalším filmu se pohledná herečka ještě svlékne.

Reklama

Další články

Načítám