Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dokonalá do posledního detailu přišla předat jednu z cen během letošních MTV Europe Music Awards i Kim Kardashian (43). V sexy černých minišatech s dlouhou vlečkou byla k nakousnutí, ale moc nechybělo a místo obdivu mohla sklidit spíš škodolibé posměšky nepřejících.

Kardashian o svých půvabech nepochybuje, a tak se ještě před začátkem přenosu chlubila na Twitteru: „Mám na sobě nejkrásnější šaty na dnešních cenách MTV od Stephana Rollanda! Doufám, že se líbí i vám.“

K trapasu přitom málem došlo hned při příchodu na pódium, když Kim špatně došlápla a skoro si na podpatcích vyvrtla kotník. Za vyvrácenou nohu nakonec tou druhou ještě málem zakopla. Kim však celé zavrávorání ustála na jedničku a ještě všechny přítomné odzbrojila poněkud stydlivým úsměvem.

Cenám však dominovali Justin Bieber (30) a Taylor Swift (22), kteří si oba odnesli rovnou tři sošky. Pozornost na sebe ovšem upoutala i modelka Heidi Klum (50) v šatech Versace, která celou událost v německém Franfurktu nad Mohanem uváděla.

Reklama

Další články

Načítám