Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Až do poslední chvíle se dařilo tvůrcům udržet pod pokličkou přísně utajované přípravy na natáčení asi nejpopulárnějšího komediálního triptychu u nás, Kameňáku. Již za tři týdny přitom startuje natáčení bláznivých osudů pitoreskních postaviček z vymyšleného městečka Kameňákova. Čtyřky se nakonec vůbec nezúčastní režisér původní trilogie Zdeněk Troška (70). Co diváky čeká? Super.cz ví víc!

Snímek na světlo světa přivede nerozlučná producentská dvojka Pavel Pásek a Jiří Pomeje (†54). Ti měli na triku i předchozí díly filmů plných vtipů a po deseti letech navazují na předchozí spolupráci. „Čekáme s Pavlem čtvrté dítě. Vždyť jsme vlastně takoví máma a táta Kameňáků,“ potvrdil Super.cz Pomeje, který věří, že nový Kameňák bude mít ještě větší úspěch než ty předchozí.

„Kameňák 4 skutečně startuje. Dali jsme se dohromady s producenty Babovřesek, což jsou naši kamarádi, a těsně před podpisem je smlouva s jednou televizí.“ potvrdil Pásek, podle kterého natáčení posvětil i další duchovní tvůrce díla Zdeněk Troška.

„Čtyři roky jsme Zdeňka přesvědčovali, až nám nakonec řekl: ‚Víte co? Když mě tak otravujete, udělejte si to sami!‘ Dal nám spousty dobrých rad, přeje nám to. A víme, že i tak to bude pořádná řachanda. Celá komedie se ponese v duchu poetiky a legrace Zdeňka Trošky,“ sdělil Pavel Pásek.

Děj se má točit opět kolem zázračné modré vody, po které byla v trojce tak jurodivá babička Kropáčková. „Bude tam modrý pramen se svou kouzelnou silou, ale přimíchali jsme tam takové úžasné pikantnosti, že na to diváci budou zírat s otevřenou pusou,“ těší se už dopředu na reakce fanoušků Kameňáku producent. Tvůrci zatím tají herecké obsazení, prý se ale máme těšit na oblíbené hrdiny, přibude také spousta dalších známých jmen, z toho některé budou velmi šokující.

„Budu hrát poťouchlého bafuňáře místní kapely,“ prozradil Pomeje. Premiéra Kameňáku 4 je naplánovaná už na říjen.

Reklama

Další články

Načítám