Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) si oddychla. Má za sebou velkolepou akci, na které pracovala půl roku. Charitativní galavečer pro nadaci Rakovina věc veřejná ji stál spoustu sil a Super.cz přiznala, že kvůli práci zanedbávala přítele Tomáše Řepku (50) i děti Viktorku a Markuse.

"Posledních několik týdnů, vlastně měsíců, jsem dny opravdu trávila prací. Po třech letech, kdy jsem byla doma, jsem vytáhla paty z baráku a hodně na této akci makala. Odcházela jsem pak už i s výčitkami. Chyběl mi on, chyběly mi děti," řekla Super.cz Erbová.

"Tomáš mi neskutečně pomohl nejen s dětmi, ale i psychicky, dokázal mě podpořit. Málokterý chlap by vydržel takový tlak. Bylo nás na tuhle akci hrozně málo, abychom to dali dohromady. K Tomášovi jedno slovo, respekt. Patří mu můj největší dík," dodala Erbová, která má vše za sebou a je šťastná z úspěchu. Pro nadaci se jí podařilo vybrat 1 720 000 korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám