Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dáša Bláhová se na filmovém plátně nebála ukazovat skoro nahá. Na počátku 80. let sice emigrovala do Austrálie, ale postupně se opět vrátila do rodné vlasti.

Ještě předtím, když jí bylo krásných sedmadvacet let, ukázala svá ňadra v úspěšném snímku Věry Chytilové Hra o jablko. Divákům se tehdy naskytl skvostný pohled na její polonahé tělíčko. Ona sama však přiznala, že se jí odhalená scéna nehrála lehce. A nikoliv proto, že by snad trpěla přehnaným studem.

„Když se točila ta nahatá scéna, bylo to na poli. Byla zima, já byla do půl těla. A tahle scéna se samozřejmě jako na potvoru napoprvé nepovedla. Tehdy panovaly příkazy, že v záběru mohlo být vidět maximálně jedno ňadro,“ svěřila se herečka v rozhovoru pro Magazín Práva. Věra Chytilová se s tím však vůbec nepárala. „Já musela vzít obě, protože jsou malá,“ měla jasno, a tak měli diváci o zábavu postaráno.

Odvážných erotických scén se Dáša Bláhová nebála ani po svém návratu z emigrace. Získala hlavní ženskou roli v přepisu Páralova románu Muka obraznosti. A opět se neváhala svléknout. Obnaženou Dášou Bláhovou se pokochejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám