Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) se po období zimního spánku dává zase konečně do kupy. Součástí je i nová hříva. Martina se nikdy netajila tím, že na přírodní vzhled si nijak zvlášť nepotrpí a využívá vymožeností moderních technologií.

Má po dvou plastikách prsou, pravidelně si nechává nalepovat umělé řasy. "Aspoň se ráno nemusím ani namalovat a Marcus se mě nelekne," směje se Martina. Ale teď bude mít vedle sebe v posteli pořádnou divoženku.

Martina si od Elišky Bučkové (34) nechala doporučit salon, kde si sama nechává prodlužovat a zahušťovat vlasy. Martina byla nadšená a také trochu překvapená. "Nemají tady totiž jen evropské, ale i izraelské vlasy. A můj bývalý manžel je z Izraele, takže mám na hlavě možná vlasy, které narostly některé mojí bývalé příbuzné," smála se Martina, která to ale trochu přehnala s délkou hřívy.

Při odchodu ze salonu vypadala jako víla Amálka. "Uvidím, jak to budu zvládat s údržbou. Když ne, nechám si prameny trochu zkrátit," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám