Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Pavlína Němcová (52) měla být hvězdou charitativní módní show na podporu nadace Rakovina věc veřejná. Organizátorce a patronce nadace Vlaďce Erbové (42) to slíbila, a dokonce svolila, aby ji Vlaďka dala do propagačních materiálů i plakátů.

Druhou tváří přehlídky měla být Simona Krainová (51). Ta se ale s Vlaďkou předem domluvila, že účast bude záviset na porodu syna Bruna. "V devátém měsíci jsem pochopitelně netušila, v jakém budu stavu. Zda budu já i Bruno v pořádku. Jsem strašně ráda, že vše dopadlo dobře a mohla jsem se přehlídky zúčastnit. Obdivuju Vlaďku za to, co dělá. Je to srdečná baba," řekla Super.cz Krainová.

Na rozdíl od ní však Pavlína Němcová na přehlídce chyběla. Jen dva týdny před ní zrušila účast. Omluvila se po smsce a přestala komunikovat. Nenatočila ani žádnou zdravici jako jiné hvězdy, které měly jiné závazky a nemohly se galashow zúčastnit. Podle zákulisních informací Němcová účast zrušila kvůli Simoně Krainové, které nemůže přijít na jméno.

"Také jsem to slyšela a jsem hodně překvapená. Vlaďka z toho byla hodně smutná, na akci pracovala půl roku. Je mi to líto, protože tady jde o nemoc, kterou nejde ignorovat, a na kterou umírá spousta lidí. Je třeba takové projekty podporovat. Myslím, že není vhodné řešit nějaké ego," dodala rázně Krainová.

Reklama

Další články

Načítám