Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) si odskočila od sporáku na módní přehlídku a ukázala se v plné parádě, jak ji máme nejradši. Nalíčená, v krásných šatech a se zahuštěnými vlasy. I když má na krku dvě děti, z toho jednu puberťačku, přesto je to stále fešanda. Podívejte se do fotogalerie, jaká sexy dračice z ní je!

Martině k exkluzivnímu looku pomohlo jemné mladistvé líčení Pavla Filandra, který byl i autorem některých šatů na přehlídce na otvíračce klubu Solidní jistota. Párty pořadatelů Renaty Abtové a Tomáše Gottlieba moderovala právě Martina a nebýt přítomnosti extrémně vyzývavé Nely Slovákové, byla by největší hvězdou večera. Přesto ale sklidila uznání a obdivné pohledy jak od pánů, tak od přítomných žen.

„A to jsem nedávno přibrala. Budu to zase muset shodit,“ smála se Martina, na které ale kila navíc vůbec nejsou poznat. Přesto se ale odmítla zúčastnit módní přehlídky, na které se prezentovalo spodní prádlo. „Na to už nemám ani postavu, ani věk,“ lhala nám bez ostychu Gavriely, která by mohla modelkám přitom směle konkurovat!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám