Hlavní obsah
Článek

Že se Iveta Bartošová (†48) za poslední dva měsíce změnila tak, že by ji ani prodavačky v uhříněveském koloniálu nepoznaly, o tom Super.cz informoval již několikrát. Teprve ale přímé porovnání jejího zjevu tehdy a teď ukazuje, jaké pokroky dokázala. Podívejte se na video, ve kterém Iveta pózuje u koní, řehtá jako o život a v němž se ukáže, co se sebou během dvou měsíců provedla!

Iveta se nechala zvěčnit pro jeden deník fotografem Janem Tůmou na statku u milovaných koníků. A aby přinesla na plac tu správnou atmosféru, několikrát si pro jistotu zařehtala. „Í ha ha ha,“ pitvořila se do fotoaparátu.

Nelze si však nevšimnout, jak moc jí to slušelo a jak obrovský rozdíl byl mezi tímto focením a natáčením pro Pětku o dva měsíce dříve. Z tváří jí odtekly snad litry bůhví čeho, postavu má také štíhlejší, o oblečení nemluvě. A navíc v říjnu, kdy se set pro deník fotil, vypadala mnohem spokojeněji.

„Kdybychom skákali přes překážky, máte po Bartáčkový. To bychom museli tu Lucernu zrušit,“ vtipkovala zvesela. Tak jen aby jí to vydrželo!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám