Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Udržuje si zpěvačka a bývalá členka slavného uskupení Spice Girls Mel B (37) štíhlou postavu cigaretami? O víkendu to tak rozhodně vypadalo, když na jachtě i s manželem Stephenem Belafontem kouřila jednu za druhou a prokládala to bílým vínem. Mel B je zkrátka požitkářka a když už vyrazí na plavbu kolem pobřeží australské Sydney, chce si dopřát i některé ty lákavé neřesti.

Ještě před rokem se zpěvačka potýkala s poporodními kily navíc, když se během těhotenství s třetí dcerou Madison nekrotila v jídle a popustila uzdu svým chutím. Cílevědomá Mel B však dokázala s váhou zatočit pravidelným cvičením s trenérem a tvrdou dietou a výsledek můžete vidět sami.

Celkem trojnásobná maminka má postavu vskutku obdivuhodnou a na svůj vzhled Mel dbá i na moři. Zpěvačka byla na jachtě pečlivě nalíčená, načesaná a k bikinám se dozdobila i zlatými šperky. Spolu s manželi si plavbu užívala i zpěvaččina kamarádka, herečka Phoebe Tonkin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám