Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Míša Štoudková oslavila své 27. narozeniny ve velkém stylu. A pojala to pořádně divoce. Celý mejdan se nesl v rockovém stylu a i dress code byl jasně předepsaný. Všichni museli přijít jako praví rockeři.

"Jim Morrison, Janis Joplin, Kurt Cobain i Amy Winehouse zemřeli, když jim bylo 27 let, tedy stejně jako mně. Tak jsem to pojala stylově," řekla Super.cz důvod rockové oslavy Míša.

Pokud by se ten večer udílela cena za nejlepší rockový outfit, zaručeně by vyhrála. Na modelu si dala pořádně záležet. Sexy punčochy, kožené minišortky, tričko Kiss, spousta náramků a skvělá rocková vizáž. Míša si nechala svoji blond hřívu neskutečně natupírovat a i make-up odpovídal image pořádné rockerky.

"Vlasy i drsný make-up mi dělala kadeřnice a vizážistka Lenka Šourková a byla jsem hrozně spokojená. Všichni mi to chválili. Pařili jsme do časných ranních hodin. Myslím, že se oslava mimořádně povedla," dodala modelka.

Reklama

Další články

Načítám