Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) je před objektivem jako doma a nafotila další sérii sexy fotografií. Kateřina se koncem dubna chystá na plastickou operaci prsou a ještě předtím předvedla sexy pózy, při kterých ze sebe postupně shazovala šaty. Bohužel pro pány, skončila pouze u ramínek. Víc prý ukáže Kateřina až po plastice.

"Operace mě čeká někdy koncem května. S plastickým chirurgem Michalem Pulsem jsme našli společnou notu, shodli se na velikosti i na tom, jak by měla prsa vypadat. Implantát by měl překvapivě jít nad sval, prý je to pro mě nejlepší řešení a rozhodně nechci být silikonová královna. Je pro mě nejdůležitější, aby prsa vypadala přirozeně," řekla Super.cz Kristelová.

Nové snímky nafotila se známou fotografkou Miou Mirelli. "Nafotila jsem je, protože jsem si chtěla zdokumentovat novou etapu. Chtěla jsem dokázat, že mateřstvím ani rozvodem žádná holka jako žena nekončí. Naopak mi hodně lidí říká, že jsem nikdy nevypadala líp, což je paradox," dodala Kristelová, která má v plánu nafotit ještě mnohem žhavější fotky. Ale to až po plastice.

"Jsem v jednání s Playboyem, kde bych mohla být podruhé na titulní straně. A jak všichni dobře víme, to nejsou fotky jak do ábíčka," uzavřela se smíchem Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám