Hlavní obsah
Článek

Leona Machálková (56) má dokonalou postavu, kterou by jí mohly závidět náctileté modelky, ale o kvalitního partnera zavadit stále nemůže. "Žijeme já, syn a kocour, tak bychom to potřebovali ještě nějak zaoblit. Jsme pořád sami. Pořád vykládám, jak to je na spadnutí, tak už o tom nechci ani mluvit. Není to ideální, těším se, že to jednoho dne přijde, ale ještě to není aktuální," řekla Super.cz zpěvačka.

Leona se pyšní dokonalými křivkami. Zadarmo to ale úplně nemá. "Mám postavu, se kterou jsem spokojená. Celý život jsem štíhlá. Nosím to, co chci, a ne to, co musím. Určitě za to hodně vděčím genům, ale také sportu. Celý život sportuji. Dnes se hýbu ještě víc než dřív, mám už nějaká léta. Přidala jsem poslední rok i fitko," prozradila Leona.

Machálková si před lety nechala udělat plastiku nosu, nyní se nebrání ani jiným úpravám, jako je třeba botox. "Když to je s citem a nenásilné, tak je to, myslím, v pořádku. Když je to moc, vypadají všechny ženy stejně a už to ani není pěkný. Když je to úměrně, tak jsem rozhodně pro," dodala Machálková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám