Hlavní obsah
Článek

Herec Shia LaBeouf si vyrazil na jih Londýna poblíž stanice New Cross do hospodby Hobgoblin. Šestadvacetiletá hollywoodská hvězda měla hladinku a dobře se bavila, dokonce pózovala fanouškům pro fotografie. Pak to ale jeden z hostů přehnal a ukradl Shiovi baseballovou čepici. Když ji odmítal vrátit, herec se do něj pustil.

„Nikdo nemohl uvěřit tomu, že dobře známá hollywoodská hvězda si vyrazila užívat do baru v zapadlé části na jihu Londýna. Všichni se s ním chtěli vyfotit. Rvačka začala, když mu ten chlap ukradl čepici. Myslím, že žertoval, ale Shiovi se to nelíbilo. Ten chlap mu ji prostě jen vzal a odmítal vrátit. On se ji snažil získat zpět a skončili v potyčce,“ uvedl svědek z podniku Hobgoblin.

Shiu do hospody přivedla herečka Mia Goth, s níž hraje v Nymfomance. Devatenáctiletá dívka z New Cross pochází a chtěla ukázat svou domovinu slavnějšímu kolegovi.

„Její máma bydlí tady kousek po ulici dolů. Přijela se podívat na mámu, a tak vyrazila na pivo. Jeho to tu trochu naštvalo a dostal se do drobné potyčky,“ svěřil hospodský Mark Harris listu The Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám