Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Petra Peterová (37), hvězda skupiny Abba Stars nebo muzikálu Bídníci, září štěstím. Její přítel Petr se pomalu zotavuje z autonehody a poprvé od chvíle, kdy se probral z kómatu, vyrazil s partnerkou na společenskou akci. Má stále problémy s chůzí a mluvou, ale dělá obrovské pokroky.

"Po autonehodě byl v kómatu tři měsíce. Petr se cítí v podstatě dobře. Učíme se chodit s berlemi, máme před sebou spoustu práce, ale vyhlídky jsou dobré a večírky budeme, doufejme, navštěvovat mnohem víc," řekla Super.cz zpěvačka.

"Musel se učit znovu mluvit, tam pořád zůstává trochu problém, navštěvuje logopedku. Na to, že to není ani rok od nehody a byl tak dlouho v kómatu, udělal obrovský pokrok. I lékaři říkali, že to takhle nebývá a je to skoro zázrak. Péťa hrozně chce, chce se vrátit do normálního života, má svůj podnik, o který se nyní stará tatínek, a i kvůli práci obrovsky bojuje," dodala Petra Peterová, která s partnerem žije více jak čtyři roky a je mu obrovskou oporou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám