Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Markéta Rážová, dcera legendární pyšné princezny Aleny Vránové a Vladimíra Ráže, se obula do své matky, že se na ni totálně vykašlala poté, co upadla do kómatu, a když se probudila, byla převezena do léčebny. Vránová ji prý navštívila jen dvakrát a kvůli ní přišla i o byt v Praze, na který ze svého invalidního důchodu nestačila. Markéta Vránová si zoufá, že jí její matka nepomohla.

Do všeho se nyní vložila dcera Markéty, vnučka Aleny Vránové, Tereza. I když má s maminkou hezký vztah a byla to právě ona, která jí zachránila život a zavolala jí záchranku poté, co upadla do kómatu, rozhodla se bránit babičku a matku označila za alkoholičku.

"Máma pila strašně let. Vypila si mozek a totálně se zničila. Stojím za babičkou. Máma jí zbytečně ubližuje a dělá to jenom proto, aby vydírala ji i mě. Potřebuje peníze," řekla Blesku Markétina dcera Tereza, která matce i nabídla, aby se nastěhovala k ní a manželovi do domku u Vlašimi. To ale Markéta odmítla. Nechtěla být na obtíž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám