Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kapela Cranberries vystoupí 30. listopadu v Praze, ale málem se vše muselo rušit. Může za to slovenská zpěvačka Katarína Knechtová, která skupině předskakuje. Na jejich říjnovém bratislavském koncertu se totiž odehrála kolize na parkovišti.

Katku Knechtovou si pro oba koncerty vybral organizátor i management Cranberries. Podle ohlasů z médií Knechtová prý doslova rozpálila publikum skvělou show. Čeští diváci se mohou těšit na čtyřicetiminutové vystoupení plné hitů z jejích alb Zodiak a Tajomstvá, ale i na skladby známé z hraní se skupinou Peha.

Zážitek hrát před Cranberries Katka popisuje nadšeně: „Před koncertem jsem měla opravdu velkou trému. Vůbec jsem neuměla odhadnout, jak bude tak velká masa lidí reagovat. Byl to zvláštní pocit vystupovat před světovou hudební ikonou, a ještě ke všemu skupinou, která mne provázela životem…To vzrušení bylo obrovské. Byla tam dobrá energie, s mojí kapelou jsme si to fakt užili. O to víc se těším do Prahy, kde si to ještě jednou zopakuji," řekla Katarína.

Tomu ale předcházel nepříjemný zážitek. „Cranberries téměř nevystoupili, protože jsme málem srazili autem na parkovišti Dolores. Přicházela na zvukovou zkoušku úplně sama. Sešly jsme se před šatnami a osobně se seznámily. Podaly jsme si ruce a navzájem si popřály pěkný koncert. Byla jsem překvapená, že je ještě menší než já," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám