Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Postel je místo, kde odpočíváme a čerpáme síly. Postel je také místo, které je centrem ložnice a vždy ve středu pozornosti. Dopřejte své posteli péči, kterou si zaslouží, a převlékněte ji do stylového povlečení. Okamžitě uvidíte ten rozdíl. Vybrali jsme ty nejkrásnější kousky, ze kterých si určitě vyberete. Proužky, geometrické vzory i květiny v tlumených i jasných barvách – každý si přijde na své.

Bavlněný satén do každé ložnice!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stylové a krásné povlečení, které je hebké a měkké na dotek? Jde to! Všechna povlečení, která jsme pro vás vybrali, jsou z bavlněného saténu, který si okamžitě zamilujete. V zimě vás zahřeje, v létě zchladí a celoročně si zachovává nezaměnitelnou jemnost a hebkost. Bavlněný satén je luxus, který si můžete dovolit i vy!

To pravé pro romantické duše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Něžné odstíny fialové přinesou do vaší ložnice pohodu a klid. Jemný proužek a decentní květinový vzor potěší oko nejedné romantické duše. Nalaďte se na pohodovou vlnu a relaxujte v jemných a hebkých peřinách. Povlečení Bellini potěší všechny vaše smysly. Co na něj říkáte?

Nestárnoucí proužky v zemských odstínech

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odstíny hnědé barvy nemusí být nudné a usedlé! Důkazem je povlečení Genesis. Harmonická kombinace hnědých a béžových odstínů s motivem proužků a jemné kostky dodává povlečení vysoce luxusní dojem. Díky skvělým vlastnostem bavlněného saténu si zachovává hladký povrch a vždy tak bude perfektní. Udělejte si radost!

Trendy geometrie pro náročné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte něco skutečně originálního? Nikdy neslevujete z nároků na kvalitu? Povlečení Justin je pro vás jako dělané. Unikátní geometrický vzor v kombinaci s netradiční barevnou kombinací béžové a fialové dodává povlečení sofistikovaný retro vzhled. Dodejte své ložnici originální šmrnc ještě dnes!

Indiánské léto

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Originalita a soulad – to je povlečení Letto. Vneste do své ložnice harmonii v podobě přírodních barevných odstínů a netradičních vzorů. Béžová, zelená a hnědá jsou zajímavě ozvláštněny tyrkysovou barvou, která podtrhne a oživí celkový dojem. Motiv inspirovaný indiánskými vzory dodá vaší ložnici zajímavou atmosféru. Také si vás tento unikátní design získal?

Další články

Načítám