Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavná modelka německého původu Heidi Klum (50), která za půl roku oslaví čtyřicetiny, se letos stala hvězdou slavnostního předávání MTV Europe Music Awards. Událost se konala v neděli v modelčině rodné zemi, konkrétně ve Frankfurtu nad Mohanem. Klum se stala moderátorkou celého večera a rovněž si dokázala získat všechny fotografy, když na červený koberec vkročila oděná do modrých šatů se zlatými aplikacemi.

Ačkoli se říká, že méně je někdy více, a v módě to platí dvojnásob, Heidi dokázala uchvátit i v róbě, která měla na sobě zajímavých prvků a výrazných detailů spoustu. Šaty vyšívané korálky měly výraznou barvu, vysoký rozparek, hluboký šikmý výstřih se šněrováním, a navíc se honosily pouze jedním širokým a bohatě zdobeným rukávem. Dokonale sladěné měla Heidi i botky, které se též neobešly bez šněrování. Odvážné šaty od značky Versace navíc dokonale zdůraznily modelčiny křivky.

„Mám šestery různé šaty Versace, do kterých jsem se zamilovala. Myslím, že pro událost, jako jsou ceny MTV, je lepší vybrat něco trochu zábavnějšího. Můžu být trochu víc sexy a víc do rock ’n’ rollu,“ nechala se slyšet Klum.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám