Hlavní obsah
Článek

Jako by nestačilo to, že Iveta Bartošová (†48) má sama se sebou starostí až nad hlavu. Nyní se Super.cz podařilo zjistit informace, že média dostala možnost od jednoho muže koupit nahou fotografii Ivety Bartošové. Vzduchem létají pětimístné částky. A Iveta na snímku opravdu nemá vypadat vůbec dobře!

Snímek spatřil světlo světa ve středu na otvíračce klubu Solidní jistota. Jeden ze známých pražských producentů se podle svědků chlubil tím, že získal čerstvou fotku Ivety a zprostředkovává její prodej. „Ukázal mi ji v mobilu. Nejdřív jsem myslel, že je to fotomontáž, ale nebyla. Iveta na ní vypadá velmi společensky unavená, má zvednuté tričko, a ukazuje svá ňadra. Zkrátka opona šla nahoru,“ potvrdil Super.cz jeden z návštěvníků akce a po něm i několik dalších svědků.

Ti se prý měli dozvědět, že k nafocení snímku došlo poté, co Iveta začala mít pocit, že ji její přítel Josef Rychtář (65) bije, kvůli čemuž na něj podala i trestní oznámení, a dokonce ho nechala policejně vykázat z domu. Zavolala údajně svému kamarádovi, aby přijel nafotit, jaké má na ňadrech podlitiny. Ty prý ale na fotografii nešlo poznat.

Uvidíme, zda snímek brzy spatří světlo světa, nebo jej koupí někdo, kdo jej zamkne do trezoru, aby ušetřil Ivetu i její fanoušky dalšího velkého trapasu…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám