Hlavní obsah
Článek

Vojta Kotek (36) a jeho partička kolem projektu Český Tučňák, jehož filozofií je podpořit mladé české talenty, má humoru na rozdávání. A protože jsou to kluci přejícní, rádi se o něj s vámi podělí. Jejich nejnovější video má snad jedinou chybu - na jeho začátku chybí upozornění, že při koukání hrozí zadušení smíchem.

Kromě Vojty Kotka, Petra Oplatky, Jana Melíška a Jiřího Černého, kteří za celým projektem stojí, se v něm objeví také další známé tváře. Jedna za každou ze čtyř kategorií, jejichž vítězové z řad finalistů, o kterých hlasováním rozhodla veřejnost, budou vyhlášeni již zítra večer na slavnostním finálovém večeru. Ježibabu z Jeníčka a Mařenky si například střihl Jiří Lábus, jenž se stal patronem Mladého Divadla, šejka Al Ruppéra Matěj Ruppert, který převzal patronát nad Mladou Hudbou, Mladý Film má pod palcem král (Jakub) Kohák I. z Kohštejna a na Mladé Výtvarno v převleku Sněhurky z výšky shlíží Aleš Najbrt.

Stejně jako tomu bylo loni, i letos si vítěz každé kategorie odnese kromě karbonové sošky Tučňáka také výhru sto tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám