Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královský pár William (41) a Catherine (42) jsou symbolem ideálního mladého páru, ale samozřejmě ani u nich není čas milosrdný a přibývající léta na nich budou chtě nechtě znát. Dvojice grafiků Nikolett Mérész a Nickolay Lamm se však nyní pokusili vytvořit jejich možnou podobu za padesát let, kdy princi bude osmdesát a jeho choti ještě o rok víc.

Grafici zveřejnili své dílo při příležitosti druhého výročí svatby obou nastávajících rodičů. Těžko říct, jak se na takový ‚dárek‘ královská dvojice tvářila, ale na snímku je na první pohled patrné, že realita se nejspíš bude v mnohém lišit.

Kate si například těžko po pět dekád nechá stejně dlouhé vlasy jako má dnes. Podobně se grafici sekli i u Williama, u něhož je řídnutí vlasů patrné už několik let. V osmdesáti by tak těžko měl na temeni hlavy takový porost. A soudě podle dosavadního přístupu, William nejspíš nebude typ, který by si kštici nechal nastřelit...

Reklama

Další články

Načítám