Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete letos o Vánocích potěšit svůj protějšek a ještě si přitom užít? Zkuste na to jít trochu jinak a překvapte svého partnera exkluzivním dárkem, který přinese radost a zpříjemní vášnivé chvíle oběma. Oživení do vašeho sexuálního života přinese složením i vzhledem ojedinělý Exclusive intim gel z kompletní řady Erectan® na podporu erekce. Ta obsahuje i tobolky pro extra silný okamžitý efekt.

Erectan intim gel – Exclusive (50 ml)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lubrikační gel na vodní bázi se stimulujícím účinkem zajistí dokonalé vzrušení obou partnerů. U mužů podpoří pevnou a dlouhotrvající erekci, ženy vedle dokonalé lubrikace ocení vzrušující stimulaci. Celý zážitek navíc umocní nádherná vůně gelu. Exclusive intim gel je plněný do stříbrného airless flakonku, který svým designem převyšuje klasické druhy obalů, které znáte, a je vložen do luxusní černé tvrzené krabičky se stříbrnou ražbou. Jde tak o jednoznačně nejlepší lubrikační gel od Erectan® na trhu.

Kompletní řada pro podporu erekce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jediná kompletní řada pro podporu erekce v ČR zahrnuje kromě Exclusive intim gelu také tobolky Erectan® 400 mg - extra silný doplněk stravy určený pro rychlé zkvalitnění erekce s nástupem účinku do 60 minut. Dalším je Erectan® ManLONG - bylinný doplněk stravy určený k dlouhodobému zkvalitnění erekce a celkového sexuálního života s nástupem účinku do tří týdnů a trváním ještě dlouho po skončení užívání. Všechny přípravky jsou volně prodejné v lékárnách nebo na www.erectan.cz s diskrétním dodáním do 24 hodin.

Další články

Načítám