Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodačka z ukrajinských Černovic Mila Kunis (29) už nějaký ten pátek prožívá hollywoodský sen, který naplno odstartovala rolí v dramatu Černá labuť z roku 2010. Od té doby se pravidelně objevuje v žebříčcích hodnotících ženskou krásu a sexappeal, přičemž se postupně šplhá stále výš a výš. V současnosti už to vypadá, že každé jiné umístění než na samém vrcholu pro ni bude zklamáním. Naposledy okatá přítelkyně Ashtona Kutchera (46) atakovala top žebříčku Nejvíc sexy ženy roku 2013 časopisu FHM.

Mezi čtenáři tak nejspíš panuje shoda, jelikož loni v říjnu zvítězila Mila ve stejném klání magazínu Esquire a tehdy se při té příležitosti polichocená herečka nechala nafotit téměř nahá. Zopakuje to i po tomto triumfu?

Letošní úspěch připisují editoři časopisu převážně její nové roli překrásné čarodějky Theodory ve fantasy zpracování snímku Mocný vládce Oz a rovněž romantické komedii s Justinem Timberlakem Kamarád taky rád.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám