Hlavní obsah
Článek

Toužíte do léta shodit několik kilogramů a vystavit beze studu své tělo nejen slunci, ale i pohledům ostatních? Máte nejvyšší čas začít! Poradíme vám, se kterou dietou to jde opravdu hravě. Určitě už jste slyšeli o mnoha nejrůznějších způsobech jak zhubnout, ale jen několik z nich je skutečně efektivních a pro tělo přirozených. Mezi takové patří i proteinová dieta KetoDiet, která vám umožní odbourat uložené tuky a naučí vás pravidelně a racionálně jíst.

Proteinová dieta funguje rychle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem této diety je pravidelný jídelníček, který obsahuje bílkovinné produkty (omelety, nápoje, tyčinky..) se sníženým obsahem cukrů a tuků. 5x denně jíte tato bílkovinná jídla, doplníte je zeleninou a docílíte tím velice rychle změny vašeho metabolismu. První se totiž začnou spalovat tuky, kterých se potřebujete zbavit. Výsledky můžete pozorovat již po dvou týdnech, záleží ale pochopitelně na počáteční váze. Platí jednoduché pravidlo: čím větší nadváha, tím rychlejší redukce.

Budete hubnout, ale ne hladovět!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pocit hladu vymizí už po prvních 2-3 dnech. Víte proč? Dlouhodobě jsme zvyklí jíst zbytečně velké množství „rychlých“ cukrů, tedy potravin s vysokým glykemickým indexem (GI) - bílé pečivo, sušenky, vařené brambory, lupínky, fast foodová jídla atd. Takové potraviny sice rychle zasytí, ale stejně tak rychle po nich máme znovu hlad. Navíc si tělo nadbytečné kalorie ukládá do tukové tkáně. Při hubnutí s KetoDiet se významným způsobem snižuje množství přijímaných cukrů (ale pozor, nejde o zastavení příjmu cukrů!) a dojde vlastně k „napravení“ jednoho špatného návyku.

Štíhlá už napořád

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proteinová dieta KetoDiet se skládá ze 3 snadných kroků, díky kterým se nemusíte obávat jo-jo efektu – velmi pozvolna totiž přejdete na racionální jídelníček a naučíte se vybírat správné potraviny. Kila navíc se vám vyhnou obloukem.

Další články

Načítám