Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V hotýlku ve Starých Splavech u Máchova jezera bylo veselo. Nejkrásnější cizinky České republiky se tam totiž sjely na soustředění před slavnostním finále soutěže Miss Expat. A bylo se na co koukat.

Finalistky měly skutečně náročný program, který začínal v devět ráno a končil kolem desáté večer. Dívky téměř padaly únavou. Cvičily, plavaly, jezdily na kole, na koni - některé poprvé v životě - a tančily. Po celou dobu soustředění navíc probíhalo natáčení pro Českou televizi.

Na soustředění dívky navštívil také zpěvák Martin Pošta, který bude zpívat na slavnostním finálovém večeru 9. ledna v Divadle Hybernia. „Choreografka a tanečnice Dana Gregorová, která je také ředitelkou Miss Expat, vymyslela choreografii k mé písni, kde budou společně se mnou vystupovat i finalistky. Bylo nutné ji nazkoušet, a proto jsem přijel na soustředění,“ vysvětluje zpěvák.

Jak se Martinovi líbily finalistky soutěže o nejkrásnější cizinku? „Ženy jsou krásné na celém světě. Exotika má samozřejmě nádech čehosi nepoznaného. Co se týká mě, tak mě láká poznávat nepoznané, ale doma bych to asi nevysvětlil,“ směje se zpěvák. „Letošní finalistky jsou opravdu nádherné ženy,“ dodal.

Finálovou devítku tvoří Paula Alejandra Gonzalez z Kolumbie, Šorena Alanija z Gruzie, Togi Burmaa z Mongolska, Monika Sotheavy Spáčilová z Kambodži, Joy Omorogieva z Nigérie, Tran Thi Linh z Vietnamu, Joana Angolares z Angoly, Slamet Wahyuni z Indonésie a Julia Kisarová z Běloruska.

Reklama

Další články

Načítám