Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Článek on-line deníku Super.cz, který jako první přinesl zprávu o tom, že se olympijský hrdina Ondřej Synek po své nevěře s manželkou a matkou svých dvou dětí rozvádí, a to jen tři měsíce po narození druhého potomka, konečně vyvolal skifařovu reakci. I když se doteď opevňoval hradbou mlčení a o své současné nelehké situaci promluvil pouze jeho údajný spoluspáč a kamarád Petr, nyní přece jen přiznal barvu. „Nacházím se v té méně šťastné fázi života,“ uznává jinak sympatický sportovec, jehož současné chování ale fanoušci vesměs nechápou.

Z hrdiny netvorem, tak by se dal charakterizovat postoj mnoha čtenářů vůči Synkovi, který podle všech dostupných informací opustil svou ženu jen pár týdnů po porodu, a také po zisku stříbrné medaile na olympiádě v Londýně. Čtenářům se jeho chování nelíbí. Ondra zatím na plná ústa nepotvrdil, že opravdu manželce zahnul, ale přesto alespoň naznačil, že nyní zažívá těžké období.

„Každý ve svém životě zažívá vzestupy a pády. Bohužel se v současné chvíli nacházím v té méně šťastné fázi života v oblasti osobních vztahů. Prosím své fanoušky, držte mi palce,“ uvedl na svém Facebooku s tím, že média požádal, aby byla v jeho nelehké situaci shovívavá. „Hlavně kvůli našim dětem. Ty jsou tím nejcennějším, co mám, a vždy pro mě zůstanou prioritou číslo jedna,“ dodal Synek.

Ten se už s manželkou Pavlou jednou rozešel, tak kdo ví, zda se nakonec dvojice nedá zase dohromady. Vzhledem k údajnému přiznání se k mimomanželskému vztahu se to ale nedá příliš očekávat.

Reklama

Další články

Načítám