Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Mezi herečkou a hlavní představitelkou pohádky Pyšná princezna Alenou Vránovou (80) a jejím hereckým partnerem Vladimírem Rážem vzplanula láska, jejímž plodem je dcera Markéta Rážová (54). Ta teď promluvila o tom, jaké má se svou matkou vztahy.

Markétě, která se pyšní titulem doktorky filozofie, jež kdysi vlastnila cestovní agenturu, se před rokem zcela změnil život. Zničehonic prodělala mrtvičky a infarkt a její stav byl natolik vážný, že jí doktoři nedávali šanci na přežití.

Po nějaké době strávené v nemocnici byla převezena do Léčebny dlouhodobě nemocných v Humpolci, kde pobyla sedm měsíců. Její matka Alena Vránová se za ní byla podívat všehovšudy jen dvakrát, a to ještě pouze v doprovodu Markétiny dcery Terezy (33). To ženu, která chodí pouze o holi a je odkázána na pomoc sousedů, velmi zasáhlo.

„Táta byl celý život ke mně zlatíčko. Milovala jsem ho. Máma byla vždycky divná. Teď je ale ještě divnější, jako bych neexistovala, i když jsem její dítě,“ řekla Blesku Markéta, která by přesto se svou matkou chtěla znovu navázat vztah. „Mami, pomoz mi, prosím! Vždyť jsem tvoje dcera, měj mě aspoň trochu ráda. Já tě teď potřebuju!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám