Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední dny těhotenství jsou u Kim Kardashian (43) ve znamení cestování. Poté, co zavítala do Řecka a následně pobyla s rodinou na řeckém ostrově Santorini, už opět změnila destinaci. V úterý přiletěla do Paříže, kde se konečně sešla i se svým partnerem a nastávajícím tatínkem svého dítěte Kanye Westem (46). A zatímco se v poslední době snažila přibývající kilogramy umně maskovat pod decentními modely, tentokrát se opět nenechala módními kritiky odradit a navlékla na sebe vypasované šaty v křiklavě červené...

Kardashian se v průběhu požehnaného stavu chová poněkud zvláštním způsobem. Na jedné straně se děsí přibírání, na druhé však kila navíc vystaví bez ostychu na odiv. Když ruku v ruce s Kanyem obrážela pařížské luxusní butiky Givenchy, Ferragamo, Hermes a další, zdála se být dvakrát širší než její neméně slavný přítel.

Kim je podle dostupných informací v šestém měsíci, jejího prvního potomka rodina netrpělivě očekává v červenci. Zda u porodu budou televizní štáby, jako tomu bylo v případě starší sestry Kourtney, se zatím neví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám