Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je opravdu obrovská škoda, že v druhém díle StarDance vypadl pár Pavlína Němcová (52) a Jan Tománek. Jednak byl sympatický tanečník úžasným stmelovačem kolektivu, který uměl vytvořit vždy skvělou náladu, a zároveň - a to hlavně - bude v soutěži rozhodně chybět přítomnost nádherné topmodelky, která byla její ozdobou. Kdo jiný by v odvážných šatech, v nichž v sobotu tančila, vypadal tak úchvatně...

Během posledního dílu se Pavlína blýskla v netradičně střižených šatech. Ty jako základ tvořilo světlé body, které překrýval obdélníkový díl růžového tylu. Snově vlající taneční kostým pak odhaloval hlavně dlouhé nohy a také pevný zadek nejvyšší tanečnice soutěže.

Zajímavě střižené šaty zaujaly také Marka Ebena, jehož kolegyně Tereza Kostková rovněž předvedla velmi sexy večerní šaty. „Kdyby měla mít Pavlína přezdívku, dostala by jméno Nekonečná noha," vtipkoval moderátor.

Reklama

Další články

Načítám