Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedni telenovely zatracují, druzí je milují. Esmeraldu si ale pamatujeme všichni bez ohledu na to, zda jsme ji sledovali nebo ne, neboť před nástupem nového tisíciletí byla nedílnou součástí televizního programu. Příběh o nevidomé, ale výjimečně půvabné dívce Esmeraldě a charismatickém José Armandovi z dílny mexických filmařů se stala fenoménem a vy se nyní můžete podívat, jak oba představitelé hlavních postav po letech vypadají.

Dnes čtyřiačtyřicetiletá Leticia Calderón se z veřejného života téměř stáhla a herectví zůstala věrná pouze na seriálové úrovni, a tak bylo o to výjimečnější, že se v úterý večer po dlouhé době ukázala ve společnosti. Stalo se tak v mexickém Acapulcu v rámci předávání cen Premios TVyNovelas 2013. Jedno z ocenění si totiž sama odnesla.

Podobně jako Calderón se v seriálech nepřestal objevovat Fernando Colunga, jenž si v Esmeraldě zahrál José Armanda. Jeho mužnou tvář jste mohli zaregistrovat ještě například v telenovelách Opravdová láska, Osudové setkání, Pasión a dalších.

Reklama

Další články

Načítám